Hirdetés

Szellemirtók 3 - Megvan a rendező?

|

A hányattatott sorsú Szellemirtók 3 végre talán megtalálta a rendezőjét, amivel közelebb kerülhet a megvalósításhoz.

Hirdetés

Ha van film, amire illik a nehéz szülés kifejezés, akkor az a Szellemírtók harmadik része, amely már hosszú évek óta hánykolódik a "Meg kellene csinálni!" tervezetek asztalán Hollywoodban. Minekután az első forgatókönyv elkészült, az eredeti csapat oszlopos tagja, Bill Murray kijelentette, hogy nem kíván visszatérni Dr. Peter Venkman szerepében, majd az újabb forgatókönyv átírások után az első két részt is rendező Ivan Reitman is úgy döntött, hogy inkább csak producerként kívánja kivenni a részét a produkcióból, végül év elején jött az újabb sorscsapás, amikor a másik alapító tag, a Dr. Egon Spenglert alakító, továbbá ezúttal is forgatókönyvírói pozícióban közreműködő színész-rendező Harold Ramis hosszan tartó betegség után elhunyt.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.