Hirdetés

Szellemirtók 3 - Szörnyű a szkript?

|

A Szellemirtók alapjában véve vígjáték, de ami a harmadik epizód körül zajlik, az már áthajlik a tragikomédia kategóriába.

Hirdetés

A színészek néhol egymást, néhol a forgatókönyvet szapulják, de előrehaladás már jó ideje nem volt és nem is mostanában várható, ahogyan jelenleg a helyzet áll. A legfrissebb hírek szerint Bill Murray vendég volt David Lettermann műsorában, ahol a színész elárulta, hogy egyszerűen képtelenek letenni az asztalra egy normális forgatókönyvet, baromi nehéz, ráadásul a második rész sem volt már olyan jó, mint az első. Ennek ellenére Murray újfent azt hangoztatta, hogy ha előállnak egy jó szkripttel, akkor esetleg csatlakozik újfent a bandához. Kabaré a javából!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.