Hirdetés

Szellemirtók - ilyenek lesznek a fegyverek

|

A női Szellemirtók saját tervezésű fegyverekkel mentik meg a várost a szellemektől.

Hirdetés

Az új Szellemirtók marketingesei nem adják fel, mindent elkövetnek, hogy meggyőzzenek minket, ez a film jó lesz. Már az sem érdekli őket, ha ellövik az egész filmet és minden különlegességet, amit terveznek, aztán jönnek a csalódott nézők, meg a magyarázkodás. Nehéz lenne összeszámolni, hogy hány előzetest és egyéb videót kaptunk már a filmhez, mert a közösségi média összes formáját maximális fokozaton használják.

Hirdetés

Most egy egész jelenetet kaptunk a filmből, mert miért ne. A közel egy perces jelenetben a színészek a fegyvereket próbálgatják:

Már nehéz lenne megmondani, hogy mi is váltotta ki ezt a masszív utálatot a nézőkből, mert nem ez lenne az első klasszikus, amit remakelnek, bár most ugye női szereplőgárdával (Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Leslie Jones) estek neki. Már előre sajnálom szerencsétlen Ocean's Eleven remake-et. 

Premier három hét múlva, július 28-án.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.