Hirdetés

Szellemirtók legenda csatlakozott A Hangya és a Darázs: Kvantumánia stábjához

|

Mr. Venkman kissé elszólta magát a legutóbbi interjújában.

Hirdetés

Megszokhattuk már, hogy a Marvel Studios lakat alatt tart mindenféle szaftos információt a közelgő filmjei és sorozatai kapcsán, ám néha így is becsusszan egy-két "incidens" - főleg olyan szószátyár színészekkel az oldalukon, mint Mark Ruffalo vagy Tom Holland. Nos, ezúttal is hasonló a történet.

Hirdetés

Egy friss interjújában nem más, mint Bill Murray szólta el magát, arra utalva, hogy nemrég fejezte be a munkát A Hangya és a Darázs: Kvantumániána forgatásán. A színész ugyan próbált ködösen fogalmazni, de mivel nyilatkozatában elég egyértelmű utalást tett a rendező, Peyton Reed személyére, így innentől aztán nem igényel hosszas detektív munkát a puzzle darabkák összeillesztése. Murray az interjúban a 2000-es Hajrá csajok! filmre reflektált egyébként, ami miatt különösen megkedvelte a vicces és szerény rendezőt. Murray megemlítette azt is, hogy kifejezetten Reed személye miatta vállalta el ezt a szerepet, őt színészként nem különösebben vonzották korábban a nagyszabású Marvel-filmek.

A Hangya és Darázs: Kvantumánia a jelenlegi tervek szerint 2023 júliusában érkezik majd a mozikba, melyben maga Kang (Jonathan Majors) is debütálhat a filmvásznon a Lokiban megtörtént felvezetése után. A főbb szerepekben természetesen visszatér Paul Rudd, Evangeline Lily, Michael Douglas és Michelle Pfeiffer is.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.