Hirdetés

Szellemirtók reboot - Hogyhogy Bill Murray szerepel benne?

|

Hirdetés

A legenda szerint, még valamikor a kilencvenes években Bill Murray ezzel az üzenettel küldte vissza Dan Aykroyd-nak a Szellemirtók 3. forgatókönyvét: „ki adna pénzt arra, hogy pocakos öregemberek hajkurásznak kísérteteket?”. Nem is készült el a film. Egészen addig, míg Paul Feig – a Koszorúslányok, a Női szervek, A kém rendezője – elő nem állt a nagy ötlettel: kezdjék előröl a sztorit, de úgy, ahogy ő a legjobban tudja – csupa női szereplővel! Így készült el az új Szellemirtók (hazai bemutató: július 28.), melyben négy nő: Melissa McCarthy, Kristen Wiig valamint a Saturday Night Live két parodistája, Kate McKinnon és Leslie Jones a főszereplő. És visszatér Bill Murray. Feig a következőket mondta erről:

Egyszerűen azért jön, mert írtunk egy neki való, nagyon jó szerepet. És mert bírja ezeket a csajokat. De amikor első nap bejött a kamera elé, még nekem is elállt a szavam. Azt gondoltam magamban: „ez filmtörténeti pillant.” Aztán olyan – előre teljesen megíratlan – poénokat nyomott, hogy a hasunkat fogtuk a röhögéstől.
Úgy tűnik, nincs szellemirtók Bill Murray nélkül. /InterCom/
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.