Hirdetés

Szellemírtók spin-off Channing Tatum-al és Chris Pratt-el?

|

A Sonynál lassan már összeáll a női főszereplőkkel felturbózott Szellemírtók film, de a stúdió egy spin-offban is gondolkodik, aminél szintén nem kis nevek jönnek szóba.

Hirdetés

A Sony e-mailjeinek közkézre jutásából kiderült, hogy az új Szellemírtók film esélyesei között olyan nevek vannak mint Jennifer Lawrence, Melissa McCarthy, Emma Stone, Amy Schumer és Lizzy Caplan. Mára az is kiderült, hogy a stúdió egy spin-offon is munkálkodik, aminek két főszereplője Channing Tatum és Chris Pratt lehet. A páros nem lenne teljesen idegen egymástól, ugyanis néhány évvel ezelőtt már együtt dolgoztak a 10 Years című indie vígjátékon.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.