Hirdetés

Hallgasd meg az új Szellemirtók főcímzenéjét!

|

A Fall Out Boy és Missy Elliott közösen szerezték az új Szellemirtók zenéinek főtémáját, de a rajongók szerint talán jobban jártunk volna, ha nem tették volna.

Hirdetés

Az eredeti Szellemirtókért rajongó filmkedvelők számos alkalommal bírálták az új részt a szereplők miatt, a rendező személyéért, a stúdió hozzáállásáért és a kiadott trailerek miatt is. Természetesen rengeteg olyan felhasználó is volt közöttük, akik a balhé és a hőbörgés kedvéért küldték el melegebb éghajlatra a készítőket családostól együtt, de mi nem őket vesszük figyelembe, hanem azokat a jó ízlésű filmnézőket, akik a megalapozott véleményük miatt adtak hangot a nemtetszésüknek és nem azért, mert divatos fikázni. 

Hirdetés

Most, hogy ezt tisztáztuk, jöhet a következő fejlemény. Újra elárasztották a közösségi oldalakat az elégedetlenkedő kommentek, ugyanis bemutatták a Fall Out Boy és Missy Elliott által jegyzett új Szellemirtók főcímzenét, a "Ghostbusters'-t, avagy "I'm Not Afraid"-et, amely finoman szólva sem nyerte el azok tetszését, akik meghallgatták. A hivatalos Fall Out Boy csatornán közel 1,4 millióan kattintottak rá eddig, az értékelések viszont azt mutatják, hogy 41 ezer felhasználónak tetszett, 32 ezernek viszont nem, így jól látszik, hogy igencsak megosztó lett.

Mi nem mondunk véleményt, hallgassátok meg ti is odafent a dalt és áruljátok el kommentben, hogy mit gondoltok róla. Vállalható, avagy mellényúlás?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.