Hirdetés

Így fest a legújabb Szellemlovas figura

|

A Sideshow még egy Marvel-féle szuperhős figuráját dobja a piacra, most a Szellemlovason a sor, hogy bekerüljön a képregényrajongók gyűjteményébe.

Hirdetés

A Sideshow részletesen kidolgozott, minőségi figurákat árul, viszont azoknak meg is kérik az árát. Legtöbb Marvel szobruk darabja több száz dollárért vihető el, de némelyik majdnem ezer dollárért kapható. Viszont nem is aprócska, tenyérben elférő játékfigurákról van szó, hanem méretes szobadíszekről, amelyek pompás ékességei lehetnek a képregényrajongók kuckójának.

Hirdetés

A legújabb figurájuk, a Szellemlovas 30 centiméteres magasságával és cserélhető karokkal lesz kapható, vagyis egy pár kart, egy pár ostort tartó kart és egy pár lángoló öklös kart is kapunk, amiket ízlés szerint cserélgethetünk.

Ti milyen Marveles szobadísznek örülnétek leginkább?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.