Hirdetés

Szemekbe zárt titkok – Itt az előzetes! (Frissítve)

|

Hirdetés

Előzetest kapott a Chiwetel Ejiofor, Nicole Kidman és Julia Roberts főszereplésével készített Szemekbe zárt titkok. A történet Ray (Chiwetel Ejiofor) és Jess (Julia Roberts) FBI-ügynökök, akiknek derékba töri az életüket, amikor az egyik ügy alkalmával kiderül, hogy a brutális módon meggyilkolt és megerőszakolt áldozat nem más, mint Jess lánya. Tizenhárom évvel később a gyilkost még mindig nem sikerült letartóztatni, -  Ray azonban megszállott módon nyomoz, és végre úgy tűnik, hogy áttörést ért el az ügyben… A film Eduardo Sacheri azonos címet viselő regény alapján készül, amely idén jelent meg magyar nyelven. Az eredeti történet a 1970-es évek Argentínájában játszódik, és 2009-ben Juan José Campanella már forgatott belőle egy filmet, amiért megkapta a legjobb idegen nyelvű alkotásnak járó Oscar-díjat. Frissítés: már szinkronosan is nézhető a trailer. Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=0zh0_uKo1dw Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=TD_IlSSFVX4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.