Hirdetés

Szemfényvesztők 2 - A rendező is visszatér

|

A nyár egyik kellemes meglepetése volt a Szemfényvesztők, amelyben Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher és Dave Franco próbáltak minket elvarázsolni. Most a folytatásról kaptunk infókat.

Hirdetés

A Louis Leterrier (A hihetetlen Hulk, A szállító 2) által rendezett Szemfényvesztők nem csupán a nézők nagyrészének tetszett, de a pénztáraknál is jól teljesített, nem is beszélve arról, hogy a Lionsgate szép kis summát vár a szeptember harmadikán megjelenő DVD és Blu-ray kiadásoktól is. Ma maga a rendező erősítette meg, hogy a színészeken kívül ő is visszatér és már dolgoznak is a folytatáson. Leterrier szerint már készül a forgatókönyv és jó móka lesz, a karaktereket is szeretik, a legnagyobb probléma viszon az, hogy túl sok jó ötletünk van, így nehéz választaniuk. Szeretnék, ha olyan fordulatos lenne a film, mint az első rész, viszont egyúttal tovább is mélyítenék a karaktereket. Ti örültök annak, hogy elkészül a Szemfényvesztők 2?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.