Hirdetés

Szemfényvesztők - Jön a folytatás

|

Érkezik a bűvész kaland második felvonása, a szereplők maradnak, a rendező nem.

Hirdetés

Kicsivel több mint egy éve került mozikba a Szemfényvesztők Louis Letterier rendezésében. A bűvészes bankrablós film 352 millió dollárt szedett össze a 75 milliós büdzséjéből, melynek eredményeként a Lionsgate rögtön a folytatáson kezde el törni a fejét. A stúdió Letterierrel szeretett volna továbbra is dolgozni, de kiderült, hogy a direktor nem kíván csatlakozni a stábhoz. A Lionsgate azonban hajthatatlan, és máris Jon M. Chuval (G.I. Joe: Megtorlás) tárgyal a rendezői székért. A tervek szerint idén ősszel már el is kezdenék a forgatást, ahol visszatérne Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco és Mark Ruffalo.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.