Hirdetés

Szemfényvesztők - Nyitójelenet

|

Megtekinthető a Szemfényvesztők nyitójelenete magyar felirattal ellátva. A hamarosan mozikba kerülő alkotás első pár percébe tekinthetünk bele, melyben bemutatkoznak a főszereplők.

Hirdetés

FIGYELEM a videó tartalma spoiler veszélyes, és habár csak a karakterek bemutatása történik meg, csak akkor nézd meg, ha nem zavar, hogy látod az első 3 percet a moziba ülés előtt!

A képsorokon egyesével kapunk ízelítőt főhőseink bűvész tudományából. Először Atlas (Jesse Eisenberg) emel egy egyszerű kártyatrükköt grandiózus nagyságba, majd Woody HarrelsonDave Franco és végül Isla Fisher ügyeskednek. Június 13.-tól tekinthető meg a film Magyarországon Louis Leterrier rendezésében. Főbb szerepekben még: Morgan Freeman, Michael Caine, Mark Ruffalo és Mélanie Laurent (a videóért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.