Hirdetés

Szemtől szemben – Filmes és könyves előzményt is tervez a szerző

|

Hirdetés

Michael Mann, az 1995-ös, Al Pacino és Robert De Niro főszereplésével forgatott Szemtől szemben rendezője és forgatókönyvírója a történet előzményének megalkotását tervezi. Az általa létrehozott Michael Mann Books-on keresztül olyan könyvek kiadását tervezi, amelyekből egyből lehetne filmeket és sorozatokat is adaptálni. Mann több különböző szerzővel szeretne együtt dolgozni, akik regényeket és nem fikciós könyveket is írnának. Elsődleges cél azonban a Szemtől szemben előzménykönyvének elkészítése. Az azonban, hogy Mann-nak milyen elképzelése van a klasszikussá vált film előtörténetéről, hogyan adaptálná azt filmmé – és egyáltalán, ő írná-e – még nincs bővebb információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.