Hirdetés

Szenilla nyomában - Megérkezett az első teljes előzetes

|

Hirdetés

A tavalyi első kis teaser trailer és poszter után végre megkaptuk az első teljes előzetest a Szenilla nyomában című animációról. A Pixar egyik legnépszerűbb és legsikeresebb alkotásának, a Némó nyomában folytatásában ezúttal nem Némót kell majd előkeríteni, hanem Szenilla fogja felkutatni a családját, persze mindezt a maga bájával és szeleburdiságával megfűszerezve. A hangját ismét Ellen DeGeneres kölcsönzi, mellette pedig feltűnik még Marlin és persze a legismertebb bohóchal is. A Szenilla nyomában 2016. június 17-én érkezik a mozikba. https://www.youtube.com/watch?v=gFBZ4WQYFbE [gallery size="medium" ids="82317,82318,82319"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.