Hirdetés

Szépen nyitott az Amerika Kapitány: Polgárháború

|

Legalábbis nemzetközi szinten, ahol elstartolt az Amerika Kapitány: Polgárháború, mint például sógoréknál, vagy az Egyesült Királyságban.

Hirdetés

Mindössze 8 országban mutatták be a héten, és az elmúlt három nap alatt 84 millió dollárt termelt vissza, és, amivel szépen hozza a Bosszúállók: Ultron kora nemzetközi számait, és ha így folytatja, akkor simán meglehet neki az 1 milliárd is, hiszen 1 éve a szuperhős csipet-csapat csak nemzetközi szinten 946 milliót szedett össze, ahogy otthonról is 459 milliót keresett, és azok szereplői jórészt most is visszatérnek, újakkal kiegészülve.

Hirdetés

A legtöbb országban - így hazájában és nálunk is - jövő héten startol, ezzel pedig hivatalosan is elindul a 2016-os blockbuster szezon, amelyben még lesz részünk képregényadaptációkkal, mint a szintén májusban érkező X-Men: Apokalipszis, amelynek illene lenne visszaszerezni a szabad szájú kistesótól a legsikeresebb X-Men-film titulusát, vagy az augusztusban debütáló Öngyilkos Osztag, amely szintén egyfajta sleeper hit lehet és ha nem is feltétlenül éri be a Batman Superman ellen 850 millióját, A szuperhősös Piszkos tizenkettő még könnyen okozhat meglepetést, de az Amerika Kapitány: Polgárháború előreláthatólag az idei év egyik box office dobogósa lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.