Hirdetés

Szépség és a Szörnyeteg - Élőszereplős változat készül

|

Sam Raimi Óz, a hatalmas című filmje után a Disney egy újabb klasszikust szeretne filmbe adaptálni.

Hirdetés

Hírek szerint a Diseny a "Szépség és a Szörnyeteg"-et készítené el élőszereplős filmként, The Beast címmel. Az egész feldolgozósdi a 2010-es "Alice Csodaországban"-nal kezdődött el, ami világszinten több mint 1 milliárd dollárt hozott. Most, hogy Raimi Óz-a is hasonló sikert érhet el, a Disney úgy tűnik, hogy elég magabiztos az élőszereplős projektjeiben. Viszont érdekesség, hogy a Hófehérke-filmekhez hasonló verseny van készülőben, ugyanis a Warner is készül hasonló filmmel, amit Guillermo del Toro rendezhet és Emma Watson lehet a főszereplő. Ennek a forgatókönyvét Joe Ahearne (Trance) írja. Főszereplő és rendező (természetesen) még nincs.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.