Hirdetés

Posztert kapott az élőszereplős Szépség és a Szörnyeteg

|

Romantikus plakáttal hangol a Disney az Emma Watson és Dan Stevens főszereplésével készülő élőszereplős mesére.

Hirdetés

A két címszereplő mellett további neves színészekkel forog a Disney legújabb modern feldolgozása: Ian McKellen (Cogsworth), Luke Evans (Gaston), Josh Gad (LeFou), Kevin Kline (Maurice, Belle édesapja), Emma Thompson (Mrs. Potts), Gugu Mbatha-Raw (Plumette, a tollseprű), Ewan McGregor (Lumiere) és Stanley Tucci (Cadenza, a zongora).

Hirdetés

Emma Watson a saját Twitterjén osztotta meg az élőszereplős Szépség és a szörnyeteg első plakátját, remélhetőleg az első komolyabb előzetes sincs már messze: 

A filmet Bill Condon rendezi Stephen Chbosky forgatókönyve alapján, az Egyesült Államokban 2017. március 17-én mutatják be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.