Hirdetés

Szeptemberben érkezik a Verdák az utakon című sorozat a Disney+-ra

|

A Pixar népszerű franchise-ának rajongói örülhetnek, mert már nem sokat kell várniuk Matuka és Villám McQueen visszatérésére.

Hirdetés

Bár a Verdák-széria képviselői jellemzően nem lopták be magukat a kritikusok szívébe, a közönség láthatóan odáig van a legkülönfélébb kalandokba keveredő kocsik kalandjai körül forgó alkotásokért. Ennek ékes bizonyítéka, hogy három nagyjátékfilm mellett megannyi spin-off is készült a franchise-hoz - a rövidebb lélegzetvételű alkotásokat nem is említve.

Hirdetés

A rajongók pedig örülhetnek, hiszen szeptember 8-án elstartol a Disney+-on a legújabb, Verdák az utakon címre keresztelt mellékág. Ebben Villám McQueen és Matuka útra kelnek, hogy meglátogassák a kissé lomha észjárású masina testvérét. A munkálatokat direktorként segítő Steve Purcell (Merida, a bátor) szerint a nézők egy hamisítatlan, mini-kalandokkal teli, izgalmas utazás részesei lehetnek. Rajta kívül még Bobby Podesta és Brian Fee is rendeztek pár epizódot: előbbi a Pixar egyik veterán animátora, utóbbi pedig a Verdák harmadik felvonását jegyzi.

Az eredeti nyelvet preferálóknak nem mellékes, hogy Luke Wilson és Larry the Cable Guy újfent a hangjukat kölcsönzik a karaktereknek. Az esetleges magyar szinkron kapcsán viszont kérdéses, hogy ki fogja pótolni a Matukát zseniálisan szinkronizáló, ám sajnos 2020-ban eltávozó Gesztesi Károlyt.

Várjátok a Verdák az utakont?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.