Hirdetés

Szeptemberben jön a sorozatzáró CSI tévéfilm

|

Hirdetés

A CSI: A helyszínelők szeptemberben fejezi be 15 éves pályafutását. A CBS egy kétórás tévéfilmmel búcsúzik kultuszteremtő sorozatától. Néhány hete a CBS már bejelentette, hogy a CSI-franchise alapsorozata, A helyszínelők nem folytatódik a következő évadban. A csatorna azonban tanult az NBC Esküdt ellenségek fiaskójából – vagyis hogy az egyébként igen sikeres, stílusteremtő sorozatot egyik pillanatról a másikra törölték –, így illendő búcsúztatót rendez szeptember 27-én, egy kétórás tévéfilm formájában. A film egyébként felvezetésként szolgál a franchise legújabb tagja, a CSI: Cyber premierjéhez, amelynek Patricia Arquette mellett most már  is főszereplője. A CSI film a régi rajongókat is igyekszik majd visszaédesgetni, hiszen régóta hiányolt, eredeti szereplők térnek majd vissza, többek között William Petersen és Marg Helgenberger is. Tehát a kör bezárul. A sorozat az elmúlt 15 év során ötször nyerte el a világ legnézettebb drámája címet, és a közvetlen spinoffjain (CSI: Miami helyszínelők és CSI: New Yorki helyszínelők) kívül megágyazott az új évezred nyomozós sorozatainak. Az NCIS és spinoffjai, a Gyilkos elmék és spinoffjai, illetve számos egyéb hasonszőrű sorozat nem jöhetett volna létre a CSI úttörő munkája nélkül. Ez tette továbbá az CBS-t a nézettségi rekordokat döntögető nyomozós sorozatok Mekkájává is, ahol hátborzongató bűneseteket (ál)tudományos segítséggel kíván egy maroknyi rendőr/FBI ügynök/katona/egyéb rendvédelmi egység megoldani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.