Hirdetés

Szeptemberi DVD és Blu-ray megjelenések

|

Bár nem várhatunk akkora durranást a szeptemberi felhozataltól, mint az augusztus végi Bosszúállók DVD és Blu-ray premier, ennek ellenére nagyon is szép felhozatallal kecsegtet minket az ősz első hónapja.

Hirdetés

Rengeteg mesével gyarapodhat kínálatunk, ha kizárólag azok közül szeretnénk válogatni a szeptemberi listából, ráadásul ha van a birtokunkban Blu-ray lejátszó, akkor olyan különleges kiadásokat szerezhetünk be, mint a 101 kiskutya vagy éppen a Hamupipőke díszdoboz. Mindezekmellett nem kell unatkoznia a blockbusterek rajongóinak sem, hiszen jön a Csatahajó, a 3D-s Titanic, A diktáror és két egyedi megjelenéssel is kedveskedtek a forgalmazók: szeptember 13-án a Batman: A sötét lovag visszatér 1. része érkezik Frank Miller munkája alapján, míg szeptember 26-án újabb Kaptár animációt kapunk A kaptár: Kárhozat néven. Jó szórakozást!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.