Hirdetés

A Szerb film rendezője neo-westernt készít!

|

A botrányfilm rendezője, Srdjan Spasojevic, valamint forgatókönyvírója, Aleksandar Radivojevic ezúttal a western műfajában igyekeznek majd maradandót alkotni.

Hirdetés

Sokféle jelzővel lehetne illetni Srdjan Spasojevic 2010-es alkotását, A Szerb filmet, mely ha más médiumban keletkezett volna több száz évvel ezelőtt, minimum egy pápai kiátkozást vont volna maga után. Ám a rendező elérte azt, amit csak kevesen tudnak: már csak a trailerrel egy életre maradandó élményt nyújtott a nézőknek, akik onnantól kezdve vagy szidalmaik közepére kívánták Spasojevicet, vagy egy megértetlen zseniként tartották számon.

Hirdetés

Akik látták az előzetest, vagy meg is nézték a filmet, azok tudják, hogy A Szerb film okkal került sok országban is betiltásra, melynek különlegessége, hogy mindenképp valamilyen véleménynyilvánításra sarkallja a befogadót. Talán pont ezt a megbotránkoztatási potenciált kereste az Unearthed Films, valamint a Contra Film, amikor megkeresték a rendezőt, valamint A Szerb filmben közreműködő forgatókönyvíró társát, Aleksandar Radivojevicet, hogy a Whereout címre hallgató neo-western történetüket ők vigyék a filmvászonra. Ám az is lehet, hogy csupán az egyedi rendezői stílus nyerte el a tetszésüket, mely A Szerb film mindenféle undormánya és gusztustalansága ellenére elvitathatatlan Spasojevictől.

A Whereout egy természetfeletti történetet fog bemutatni, melyben a főhős hatalmas erőkkel néz szembe, hogy megvédje szerelmét, aki utópikus boldogságtudatának utolsó mentsvárát jelenti számára. A folytonos küzdelem során a főhős cselekedeteibe végül maga az Univerzum is beleremeg. A szűkszavú leírás alapján gyanítható, hogy A Szerb filmhez hasonlóan ez is egy pokoljárás lépcsőfokait fogja gyomorforgató részletességgel bemutatni.

Egyelőre sem megjelenési dátum, sem casting hír nem érkezett a projekthez. Mindenesetre az extrém film szerelmesei most pezsgőt bonthatnak, hiszen a leírás és a rendező személye egy nem mindennapi alkotást ígérnek. Titeket kíváncsivá tett a Whereout?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.