Hirdetés

A szerelem gyerekkel jön - Szinkronos előzetesen a sikeres francia vígjáték

|

Hirdetés

A szerelem gyerekkel jön (Ange et Gabrielle) a tavalyi év egyik legnagyobb sikerű, francia romantikus vígjátéka volt. A film alapanyagául A szerelem gyerekkel jár, méltán elismert, közkedvelt színdarab szolgált. Az adaptáció főszerepét nem más, mint a kritikusok és nézők által kedvelt Patrick Bruel kapta, aki eredetileg sanzon énekesi karriert futott be, de a magyar közönség számára sem tekinthető idegennek, ugyanis korábban már látható volt két népszerű filmje a hazai mozivásznakon, akárcsak filmbéli partnere, Isabelle Carré.

Ange (Bruel) egy agglegény, aki jól kereső munkahelyén dolgozgat, fiatal nőkkel flörtöl, komótosan éli kötöttségektől mentes életét, amíg egy nap Gabrielle (Carré) le nem támadja és szembesíti a számára is meglepő hírrel. Ange megtudja, hogy a nő 17 éves lánya teherbe esett, az ő fiától, akiről a szembesítés pillanatáig még csak nem is tudott. A hír hallatán apává, majd nagyapává is avanzsáló agglegény és Gabrielle a balga fiatalok pátyolgatásába kezdenek. Kis idő elteltével rádöbbennek, hogy, szinte tulajdon gyermekükként nevelgetik a felkészületlen tinik újszülött gyermekét.
A szerelem gyerekkel jön május 19-én kerül majd a hazai mozikba. https://youtu.be/pfWwYR35kSg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.