Hirdetés

Szerelmünk lapjai - Jön a tévésorozat

|

Hirdetés

Nicholas Sparks leghíresebb könyve a Szerelmünk lapjai, a regény népszerűségéhez pedig nem kis mértékben járult hozzá a Rachel McAdams és Ryan Gosling főszereplésével, 2004-ben forgatott filmváltozat. A CW most tévésorozat készít a történetből, a produkció elkészítésével pedig Mark Pedowitz-t (Eszementek) bízta meg. A sorozat munkálatai még igencsak az elején járnak, így nem tudhatunk semmi biztosat arról, mennyire lesz hű az eredeti történethez, illetve milyen formában láthatjuk viszont Noah és Allie párosát. Pedowitz egyelőre csak annyit árult el, hogy a filmmel ellentétben valószínűleg nem találkozunk majd  a főszereplők idős énjeiével, de mivel még a pilot sem készült el, ennél többet nem tud mondani a projektről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.