Hirdetés

A Netflix újabb közönségkedvenc sorozata esett a koronavírus áldozatául

|

Egy darabig nem folytatódhat a szexoktatás a Moordale Gimnáziumban.

Hirdetés

A brit kötelékben készült Szexoktatás (eredeti nevén Sex Education) minden előzetes aggodalom ellenére rendkívül érett tinisorozatnak bizonyult, komplex, könnyen azonosulható szereplőkkel és utánozhatatlan hangulattal. Nem véletlen, hogy mindkét évad hatalmas sikert aratott a Netflixen, ahogyan az sem, hogy már egy hónappal a második szezon premierje után bejelentették: készül a sorozat harmadik évadja. Ám a mostani körülmények miatt sajnos a Szexoktatás stábja sem tudja időben megkezdeni a munkálatokat.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint májusban kezdték volna meg a folytatás gyártását, ám a napokban az Egyesült Királyság kormánya úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány terjedése miatt továbbra sem enyhítenek a közösségi életet érintő korlátozásokon, hanem még legalább három héttel kitolják az érvényben lévő rendkívüli intézkedések határidejét. Ez azt jelenti, hogy a Szexoktatás forgatását is kénytelenek elhalasztani határozatlan időpontra, amivel több mint valószínű, hogy veszélybe kerül a hagyományos januári megjelenés.

Természetesen az Asa Butterfield főszereplésével készülő tinidráma mellett számos további brit produkció gyártását befolyásolta a veszélyhelyzet, köztük a Vaják második évadjával, aminek több mint egy hónapja, egész pontosan március 16-án rekesztették be a munkálatait. Egyelőre lehetetlen lenne megtippelni, mikor állhat vissza a megannyi elhalasztott film- és sorozat stábja a régi kerékvágásba, de addig is muszáj számolni annak lehetőségével, hogy több kedvencünkre is hosszabban kell majd várni a tervezettnél.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.