Hirdetés

Szinkron Kontra - Ali G Indahouse

|

Hirdetés

Folytatódik a Szinkon Kontra rovatunk, amelyben filmek és sorozatok különböző hangsávjait vetjük össze, köszönhetően Csuka Dániel jópofa videóinak (korábban South Park film és Nevem Senki volt). A legújabb epizódban az Ali G Indahouse került terítékre, aki egyike Sacha Baron Cohen hihetetlenül megosztó személyiségeinek, ugyanakkor sokak számára rendkívül szórakoztató is egyben. Az alábbi videóban a DVD-re és a televízióba készült szinkronváltozatokat hasonlítjuk össze: a korongos kiadást a Universal Pictures rendelte be 2003-ban az Active Kommunikációs Kft.-től (itt Kálid Artúr szólaltatja meg Ali G-t, Kálloy Molnár Péter pedig Martin Freemant), míg a kisképernyős verziót a TV2 megbízásából a Masterfilm Digital Kft. szállította 2007-ben Varga Gábor (Ali G) és Bartucz Attila (Freeman) bevonásával. Ti melyikkel ismertétek meg a filmet és melyik tetszett jobban? https://www.youtube.com/watch?v=K0Y5P5Pqy7I Megjegyzés: Az információk az iszdb.hu adatbázisából származnak!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.