Hirdetés

Szinkron Kontra - Nevem: Senki

|

Hirdetés

Újdonsült szinkronrovatunkban a South Park szinkronja után egy másik klasszikus régi és új magyar változatát hasonlítjuk össze, hála Csuka Dániel hozzáértésének és videójának. A Nevem: Senkivel a spagetti koronázatlan királya, Sergio Leone és Tonino Valerii lényegében a műfaj elé raktak görbe tükröt olyan nevekkel, mint Terence Hill és Henry Fonda. A két szinkron között nem csak a magyar hangok között van az értelemszerű differenciál, hanem az alapban is, ugyanis az első változat még az olasz, a második már az amerikai változat szövegkönyve alapján készült. Mindenesetre mindkettőben minőségi színészek tolmácsolják nagynevű kollégáikat: Fondát eredetileg Sinkovits Imre, majd Fülöp Zsigmond, Hillt pedig Oszter Sándort (!!) követően Rátóti Zoltán szólaltatta meg. Ki melyik változatot ismeri és szereti? https://www.youtube.com/watch?v=K_rMf61Po64

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.