Hirdetés

Szinkron Kontra - South Park: Nagyobb, hosszabb és vágatlan

|

Hirdetés

Vadonatúj rovatunk, a Szinkron Kontra alapját Csuka Dániel videói szolgáltatják, aki kiváló munkával, valamint remek érzékkel veti össze műveiben az eredeti és az új vagy átdolgozott szinkronokat, rámutatva ezzel a különbségekre vagy éppen a változatosságra. A jövőben több videóját is láthatjátok majd az oldalunkon, a legelsőben pedig a hazánkban is rendkívül népszerű South Park sorozattal foglalkozunk, illetve annak filmváltozatával. Mivel a South Park: Nagyobb, hosszabb és vágatlan kiadása után kezdték el vetíteni a HBO-n a közkedvelt sorozatot, ezért nem az abban megszokott szinkronhangok szerepeltek a moziban, ugyanakkor rajongói nyomásra a széria megszokott hangjaival is készült egy változat 2010-ben. Mivel az ötödik évadtól a Cool TV vette át a szinkronkészítési munkát, ezért az addig Mr. Garrison hangját kölcsönző Józsa Imrét felváltotta Gyabronka József néhány másik példával egyetemben. Ezeket láthatjátok az alábbi videóban összehasonlítva: https://www.youtube.com/watch?v=EtFjJgzBeQE&feature=youtu.be Megjegyzés: Az információk az iszdb.hu adatbázisról származnak!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.