Hirdetés

Szinkron Kontra - Star Wars: A Birodalom visszavág

|

Hirdetés

Ha már idén a Star Wars és a karácsony ennyire egybeforrt és tegnap Csuka Dániel Szinkron kontra videójának hála bevizsgálhattuk az Egy új remény korábbi szinkronjait, akkor ma a saga non plus ultrájának, A Birodalom visszavágnak a magyar változatait veséztük ki. És ha van film, aminek jót tettek az újraszinkronizálások, akkor az ez. Minek után ez volt az első film a szent hármasból, amit behoztak Magyarországra, ezért lehet az, hogy az első verzióban Han Solot még nem Csernák János tolmácsolja, hanem Téri Sándor, Yoda is inkább hasonlít Tyll Attila hangjával egy nyugdíjas házmesternénire, Darth Vader pedig a Nagy Attila - Hollósi Frigyes - Kránitz Lajos vonalon kifejezetten javuló tendenciát mutat. Ti melyiket preferáljátok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.