Hirdetés

Szinkron kontra - Star Wars: A jedi visszatér

|

Hirdetés

Folytatjuk az ünnepi Star Wars nosztalgiát és az Egy új remény, valamint A Birodalom visszavág után Csuka Dániel a Szinkron kontra videói által bevizsgálta a klasszikus trilógia záró epizódját, A jedi visszatért is. A normális szinkronra ez esetben a bemutatót követő 10. évig kellett várni a rendszerváltás utánig és a fordítás finoman fogalmazva is hagyott kívánnivalót maga után, viszont érdekes Luke Skywalkert Rékasi Károllyal hallani, az viszont kifejezetten előre mutató, hogy ebben a változatban éppen úgy Gruber Hugó volt az Uralkodó magyar hangja, mint később az előzménytrilógiában, míg az 1995-ös és 97-es verzióban már Reviczky Gábor. Na de szerintetek ezek közül melyik sikerült igazán? Vagy ezek alapján ti hogyan állítottátok volna össze az akkori szinkronstábot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.