Hirdetés

Szinkron kontra - Star Wars: Egy új remény

|

Hirdetés

Jelenleg is tombol a Star Wars-láz, hála annak, hogy felébredt az Erő, Csuka Dániel Szinkron kontra videóinak hála pedig meglessük a különbséget George Lucas 1977-es klasszikusának a szinkronjai között. Merthogy készült hozzá egynéhány, ami zavarosabb, mint az Erő, vagy hogy nyilván tudnánk tartani, hogy George Lucas mennyi változtatást eszközölt a filmeken. Az 1984-ben készült szinkron - amely később készült, mint A birodalom visszavágé - még sok érdekességet tartogat, de Csernák János és Harrison Ford már itt is tökéletes páros volt, ahogy Kristóf Tibor is jó Darth Vader volt, ellenben az 1995-ben és 97-ben készült szinkron magyar hangjai megegyeznek, csak a színészek a felújított változatok miatt kénytelenek voltak felmondani ismét a szöveget. Ki melyikkel ismeri ezt a részt és melyikkel szereti?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.