Hirdetés

Nyereményjáték - Szinkronkvíz (1. játék)

|

A MűsorVízió.hu, a Szinkronjunkie blog, a Puliwood.hu és a Magyarszinkron.hu közös nyereményjátékának, a Szinkronkvíz második fordulója most indul.

Hirdetés

Aki nem csak szereti a magyar szinkront, és nem csak örömmel hallgatja a hazai színészek mikrofon előtt nyújtott jobbnál jobb játékát, hanem ha meghall egy levegővételt, már tudja ki fog megszólalni, vagy ha fejből vágja, melyik hollywoodi sztárnak ki a hazai megszólaltatója, akkor számukra van egy jó hírünk. A Szinkronkvíz során ugyanis nem csak tesztelheti tudását, de ha jól válaszol a kérdésekre, akkor értékes nyereményekkel is gazdagodhat.

Hirdetés

A Szinkronkvíz második, azaz jelen fordulója két játékból fog állni. Az első, most november 3-án, míg a második november 5-én kezd. Ezt azért fontos kiemelni, mert csak azok vehetnek részt a nyereménysorsoláson, akik mind a két játékon a feltett 20-20 feladványból legalább 12-12-t jól megválaszolnak. Hogy milyen nyereményekért is folyik a játék?

A VIASAT3 felajánlásával 3 db Supergirl-pólót és VIASAT3-as bögrét tartalmazó ajándékcsomagot, az HBO jóvoltából egy Aranyélet-es, egy Westworld-ös és egy HBO-s ajándékcsomagot, az Európa Könyvkiadó felajánlásából A szultána című sorozat történetéről szóló Köszem szultána I-II. című könyvet, a Mystique Room jóvoltából 2x6 fős játékot a VRoom virtuális szabadulószobájában, a Diafilmgyártó Kft. felajánlásából egy diafilmeket tartalmazó ajándékcsomagot sorsolunk ki, és a Magyarszinkron.hu jóvoltából egy valaki kipróbálhatja, milyen is szinkronizálni és tömegezni.

Ne feledjétek, ahhoz hogy nyerjetek nem kell mást tennetek, mint hogy az ebben a cikkben szereplő kvíz 20 feladványából legalább 12-re válaszoljatok helyesen, majd a november 5-én kikerülő 2. játékban szintén jól teljesítsetek. A játékban való részvételhez adjátok meg a nevetek, az e-mail címetek, valamint ide kattintva lájkoljátok Facebook oldalunkat. Jó játékot és jó szórakozást kívánunk!

Betöltés...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.