Hirdetés

Szinkronos előzetesen a Legendás állatok és megfigyelésük

|

Hirdetés

A Star Wars, valamint a temérdek képregény univerzum mellett idén J.K. Rowling varázsvilága is bővül, amiről már biztosan tudjuk, hogy trilógia formájában érkezik. A Legendás állatok és megfigyelésük 70 évvel azelőtt játszódik majd, hogy Harry Potter először átlépte volna Roxfort kapuit, ez viszont nem jelenti azt, hogy egyes szereplők ne bukkannának fel ebben a spin-offban. Eddie Redmayne alakítja Göthe Salmandert, aki Amerikába érkezik, de nem kevés bonyodalmat okoz, amikor a "magizoológus" néhány állata elszabadul. Rowling a héten tette közzé első írását ezzel kapcsolatban a Pottermore-on, ahol a kultúrák közti különbözőségek, megnevezések érvényesülnek és vélhetően ez lesz a filmben is. A Legendás állatok és megfigyelésüket a legutóbbi 4 Potter-mozihoz hasonlóan ezúttal is David Yates rendezi, Redmayne mellett pedig feltűnik még Colin Farrell, Jon Voight, Dan Fogler, Ron Perlman, Katherine Watherston és Gemma Chan is. A film november 18.-án debütál a mozikban, emitt pedig az első szinkronos előzetes. https://www.youtube.com/watch?v=aJQntIYx_Kg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.