Hirdetés

Szinkronosan is üt a Suicide Squad előzetese

|

Hirdetés

A DC idén igyekszik felvenni a kesztyűt a Marvellel - akik ugye több frontról és stúdiótól is támadnak - és eme harc egyik legérdekesebb versenyzőjének továbbra is David Ayer szuperhősös piszkos tizenkettője, a Suicide Squad - Öngyilkos Osztag ígérkezik. Ehhez pedig befutott a szinkronos előzetes is, ami néhány kisebb félrefordítást és nem végleges szinkronhangot leszámítva (erősen reméljük, hogy Jared Letonak más lesz a hangja, mondjuk Hevér Gábor) teljesen korrekt egy elsődleges kedvcsinálóhoz képest. A filmre augusztusig kell várnunk.

Suicide Squad - Öngyilkos osztag - "A világ legrosszabb hősei"Végre megérkezett a várva várt #SuicideSquad - Öngyilkos osztag magyar nyelvű ütős trailere melyet a #ElőzetesekHete-nek köszönhetően itt nézhettek meg először és szóljon a Bohemian Rapsody! Közzétette: MozICom – 2016. február 10.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.