Hirdetés

Hivatalos szinopszis és fotók érkeztek a Tomb Raider reboothoz

|

A legújabb Tomb Raider videojátékokhoz lesz hű Lara Croft jelmeze a rebootban.

Hirdetés

A Vanity Fair közzétette az első hivatalos fotókat a közelgő Tomb Raider rebootból, amelyben az Oscar-díjas Alicia Vikander (A dán lány, Ex-Machina) kelti életre Lara Croft karakterét. A színésznő megjelenése ismerős lehet azok számára, akik játszattak a legújabb Tomb Raider játékokkal, ugyanis a film is elsősorban ezekből merít ihletet.

Hirdetés

Végre arról is van némi fogulmunk, hogy pontosan miről fog szólni a Tomb Raider reboot cselekménye, hála a hivatalos szinopszisnak:

"Hét évvel apja eltűnését követően a 21 éves Lara úgy döntött, hogy nem veszi át a vezetést a családja üzleti birodalma fölött, helyette biciklis futárként dolgozik Londonban, miközben az egyetemen tanul. Később aztán elkezdik foglalkoztatni apja eltűnésének körülményei, ezért elutazik arra a helyre, ahol utoljára hallottak felőle: egy szigeten található sírhelyhez, Japán partjai közelében. A tét azonban villámgyorsan megnő és Lara csakis az éles eszére, vak hitére és makacs szellemiségére számíthat. Az ismeretlenbe való utazás során túl kell löknie magát a saját határain. Ha túléli a veszélyes kalondot, akkor kiérdemli a sírfosztogató [Tomb Raider] nevet."

Vikanderhez Dominic West (A drót, A Megtorló: Háborús üvezet) csatlakozik, mint Lara apja, valamint Daniel Wu, mint az a hajóskapitány, aki segít a lánynak a keresésben. A film főgonoszát az Emmy-jelölt Walton Goggins (A törvény embere, Aljas nyolcas) tölti be. A Tomb Raider reboot 2018. március 16-án érkezik a mozikba, Roar Uthaug rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.