Hirdetés

Színpompás előzetesen az új magyar vígjáték, a Hab

|

Kerekes Vica cukrászmesternek áll a habos-babos filmben.

Hirdetés

Lakos Nóra első nagyjátékfilmjéhez érkezett meg az első előzetes, ahol egy bájos cukrászmester, Dóra (Kerekes Vica) kisboltjába tévedünk be. A színpompás tortákat és süteményeket felvonultató cukrászdában hollywoodi filmsztárok nevét viselik Dóra alkotásai, ám a fantáziadús üzletpolitika mégsem elég jövedelmező. Anyagi problémák miatt a cukrászda fennmaradása forog kockán, Dóra pedig egyetlen gyors és azonnali megoldást lát a dologra: egy állami támogatás felvétele, amit azonban csak családosok vehetnek igénybe. Nos, itt az ideje megteremteni egy álcsaládot.

Hirdetés

A füleki születésű Kerekes Vica nem csak a magyar, de a szlovák és cseh közönség számára sem ismeretlen, de inkább kifejezetten jól csengő név. Hazai alkotásban utoljára Szabó Kimmel Tamás oldalán láthattuk az Apró mesékben, most pedig Mátray Lászlóval együtt igyekeznek majd felvirágoztatni a kedélyes kis cukrászdát.

A Hab tartalmi részével kapcsolatban ugyan merész lenne még bármit mondani, mindenesetre az egész érdekes felütés mellett egy kifejezetten stílusos, vibráló látványvilággal bíró magyar vígjátékban bízhatunk. A mozikba kerülés pontos dátumát egyelőre még nem fedte fel a forgalmazó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.