Hirdetés

Szinte biztos! - Ő a Bond-lány

|

Végre, mondhatnánk! Alig két hónap maradt az új James Bond rész forgatásának megkezdéséig, de a 007-es lány kilétét titok fedte...

Hirdetés

Pletykák már jó ideje keringtek, vajon ki lesz a szerencsés, aki a brit tikosügynök mellett domboríthat? Találgatások sorozata és sok tippelgetés után felfedődni látszik a titok: a hölgyet Маргарита Левиева-nak hívják. Akinek nem megy a cirill betű olvasása: Margarita Levjeva-ról van szó. A 31 éves, leningrádi tonászlányt - bár filmes berkekben kevésbé ismert -, idén Matthew McConaughey oldalán láthattuk Az igazság ára című filmben. Sőt, színiiskoláti is végzett, egészen pontosan New Yorkban. Szó, ami szó, mérföldekkel bájosabb ukrajnai származású elődjétől, Olga Kurylenko-tól.Hogy a hír nem kacsa, legjobban a forrás bizonyítja, azaz a Mirror c. lap, bár egyenlőre, logikus módon óvatosak. További képek lentebb. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.