Hirdetés

Szívek szállodája – Csak pár epizód készülhet el?

|

Hirdetés

A múlt héten bejelentették, hogy folytatódik a Szívek szállodája a Netflix és a Warner Bros közös projektjeként – most pedig már pár részleteket is tudni lehet az újjáélesztett sorozatról. Aki már  tervezgette, hogy hosszú Szívek szállodája-maratonokat rendez majd az új évadból, valószínűleg egy kicsit csalódott lesz. Ahhoz képest, hogy a régi sorozat évadonként 20-22 epizóddal jelentkezett, az új projektben nem gondolkodnak ennyire előre. A tervek szerint egy év alatt mindössze négy új részben láthatjuk majd viszont a Gilmore-lányokat, méghozzá évszakonként: lesz téli, tavaszi, nyári és őszi epizód. A szereplőgárdát illetően továbbra is csak Lauren Graham (Lorelai Gilmore), Alexis Bledel (Rory Gilmore), Kelly Bishop (Emily Gilmore) és Scott Patterson (Luke Danes) visszatérésére számíthatnak biztosan a rajongók. Arról még nem esett szó, hogy a Lorelai legjobb barátnőjét, Sookie-t alakító Melissa McCarthy is csatlakozik-e a stábhoz. Arról is csak pletykák vannak még, hogy Rory három nagy szerelme – nevezetesen Matt Czuchr (Logan), Milo Ventimiglia (Jess) és Jared Padalecki (Dean) – szintén újra felbukkanhatnak.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.