Hirdetés

Szívek szállodája: Itt vannak az első képek a folytatásból

|

Hirdetés

A Gilmore Girls, vagy ahogy sokan ismerik, a Szívek szállodája 2000 és 2007 között hét évadon keresztül ültetett nagyon sokakat a tévéképernyők elé, és talán nem is véletlen, hogy a bájos kisváros, és a még kedvesebb lakói ennyi néző szívébe belopták magukat. A sorozat szereplőit alakító színészek közül sokaknak a Szívek szállodája volt az ugródeszka a nagyobb ismertség és a siker felé; elég csak az évente újabb és újabb mozifilmekkel jelentkező Melissa McCarthy-ra (Sookie), a Hősök egyik állandó figuráját hozó Milo Ventimiglia-ra (Jess), vagy az Odaát főszereplőjére, Jared Padalecki-re (Sam) gondolni. A Netflix által feltámasztott sorozat technikailag talán nem is nevezhető sorozatnak, mivel a Gilmore Girls: Seasons négy tévéfilmet takar, de a rajongókat szerintem ezek a nüanszok érdeklik legkevésbé. A Szívek szállodája folytatására szinte minden alapszereplő visszatér, így nem csak Lorelai, Rory és Luke, azaz Lauren Graham, Alexis Bledel és Scott Patterson, hanem többek között Keiko Agena, Liza Weil és Matt Czuchry is tiszteletét teszi rövidebb, vagy hosszabb időre. Hogy a rajongókat még inkább húzzák, a Collider lehozott pár fotót a készülő folytatásból, rajtuk rengeteg ismerős arccal, helyszínnel és a talán hamisíthatatlan Gilmore-os hangulattal. [gallery columns="4" ids="85986,85985,85982,85983,85984,85987,85988"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.