Hirdetés

Szólít a szörny - Itt a második teaser trailer!

|

Hirdetés

Pár hónappal ezelőtt már láthattuk A Monster Calls, azaz a Szólít a szörny első kedvcsinálóját, most pedig megérkezett a második, amiben még mindig kiválóan rezeg Liam Neeson eltorzított hangja, és a látványból is láthatunk elég ízelítőt. A történet főszereplője a 12 éves Conor (Lewis MacDougall), aki  az osztálytársai szívatásából és édesanyja betegségéből adódó stresszét úgy vezeti le, hogy elmenekül saját álomvilágába egy szörnynek köszönhetően. Felicity Jones és Toby Kebbell játsszák a szülőket, Sigourney Weaver a nagymama szerepében tetszeleg, és végül, de nem utolsó sorban Liam Neeson lesz majd a fához hasonlító szörny. A film októberben érkezik a mozikba, szóval a hivatalos trailer sem lehet már messze. https://www.youtube.com/watch?v=jAheNjylHjM

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.