Hirdetés

Szomorú Affleck visszatért!

|

Ben Affleck mémmé váló szomorú arckifejezése visszaköszön egy Igazság Ligájás interjúban.

Hirdetés

Tavaly szinte mindenhol ott volt az az interjú részlet, amit a szomorú zenei aláfestés és a drámai közelítés Ben Affleck töprengő arcára szenzációs humorforrássá tett az internet számára. A Batman Superman ellen megosztó fogadtatását követően könnyű volt arra következtetni, hogy a denevérembert alakító Affleck a film miatt szomorkodik. Később a színész elárulta, hogy valójában csak Henry Cavill mondandójára figyelt, hiszen éppen nála volt a szó, de ettől függetlenül a "Sadfleck" 2016 egyik legjobb mémjévé vált.

Hirdetés

Az idei év lassan véget ér, de ez nem állította meg a színész szomorkodó tekintetét attól, hogy visszatérjen a véghajrában. Noha az Igazság Ligája lényegesen populárisabbra sikerült, mint a Sötét Lovag és az Acélember tavalyi küzdelme, a film ígysem tudta hozni a várt bevételeket, szóval Affleck kapott egy újabb okot a szomorkodásra. A szituáció nagyon hasonló a korábbi videóéhoz, viszont most Cavill helyett a Cyborgot alakító Ray Fisher nyilatkozata alatt kókad le Affleck feje, amit nem lehetett nem kihasználni egy újabb mém gyártásához.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.