Hirdetés

Szórakoztató filmnek ígérik az Aquaman-t

|

Hirdetés

Csak egy megérzés, de előfordulhat, hogy a DC kicsit besokallt önnön melankóliájától és szürkeségétől, melyet Az Acélember és a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmek közvetítettek és picikét oldottabb hangvételt szeretnének megütni a közeljövőben (bár a bevételi adatokat nézve erre nincsen nyomós okuk, hiszen épp elegen mentek el megnézni Batman és Superman csetepatéját ahhoz, hogy ne kelljen ilyenek miatt aggódniuk). Mi sem támasztja alá ezt jobban annál, hogy a Justice League-mozifilmet is kissé vidámabbra tervezik, az Öngyilkos Osztag egyfajta fekete humorral megtoldott, klasszikus értelemben vett "fun" antiszuperhős-akciókalandként promótálják, az előkészületi fázisban zajló Aquaman pedig szintén nem lesz az a saját magát végletekig komolyan vevő hősmozi. James Wan rendező legalábbis egyelőre semmiképpen nem ilyenben gondolkozik, bár állítása szerint az ő filmjeire egyébként sem jellemző a túlzásba vitt komolykodás, hiszen horrorfilmjei az ijesztgetések és félelemkeltő effektusok mellett a szórakoztató-faktornak sincsenek híján. Habár a Halálos ítélet ennek ellentmond, de annak a témája is egy teljesen más megközelítést igényelt.

Aquaman
A lényeg a lényeg: úgy néz ki, hogy a DC kicsit kezd feloldódni és egyre inkább kibújik a sötét kis barlangjából, ami nekünk nézőknek csak jó. Hiszen tudni kell a határt, hogy mikor, melyik karakter történetét kell sötétebb tónusúra színezni és honnan válik előnyére egy filmnek az, ha oldják a hangulatot egy kis humorral, vagy old-school kalandfilm-effektusokkal. James Wan pedig érti a mókát (elég megnézni a Halálos iramban 7-et), így nem kételkedünk abban, hogy Aquaman sztorijában is képes lesz a "fun"-t meglelni, ahelyett, hogy búskomoran tálalná a históriát.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.