Hirdetés

Szórd a pénzt és fuss! - Feldolgozzák Pryor 85-ös komédiáját

|

Hirdetés

Emlékeztek még Richard Pryor és John Candy 1985-ös örökzöldjére, a Szórd a pénzt és fuss! (Brewsters Millions) című vígjátékra? Biztosan, de ha ti nem is, Hollywood tuti, ugyanis az ötlettelenségüket ismételten bizonyítván remake-et szeretnének belőle készíteni. George Barr McCutcheon 1902-es regényéből számos adaptáció született már, de talán az említett Pryor féle a legismertebb mind közül. Ötven év elteltével viszont ezt is feldolgozzák, méghozzá a legfrissebb hírek szerint a színészként is tevékenykedő Robert Townsend (Eszelős Hollywood, Nincs mese) vezetésével. A Michael William Schmidt írásában készülő forgatókönyvben Montgomery Brewstert hatalmas szerencse éri: örököl 1 milliárd dollárt, viszont van egy kitétel is, miszerint egy hét alatt legalább 100 milliót el kell költenie, különben elveszít mindent. [caption id="attachment_45271" align="aligncenter" width="1024"]

Robert_Townsend
Robert Townsend[/caption]   A Szórd a pénzt és fuss! remake-et produceri részről Joseph Nasser és Jack Nasser egyengetik, de egyelőre nem tudni, hogy mikor kezdődhet el a forgatás.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.