Hirdetés

Szörny Egyetem és Toy Story rövidfilmek bejelentve

|

Tovább zakatol a Disney vonata, ezúttal két igencsak kedvelt széria, a Toy Story és a Szörny Egyetem bővült egy-egy rövidfilmmel, illetve azok bejelentésével.

Hirdetés

A Pixar következő Halloween alkalmából elkészített specialitása a Toy Story of Terror! című félórás rövidfilm lesz, amelyet október 16-án tűz műsorára az ABC csatorna. A kisfilmben feltűnnek a legkedveltebb Toy Story karakterek, a sztori szerint pedig mókás utazásra indulnak kedvenceink, ám kénytelenek egy útszéli motelnél megállni, ahol egyikőjük eltűnik. Titokzatos események sorozata veszi kezdetét és gyermekkorunk játáékbábuinak meg kell oldaniuk a dolgot, mielőtt ugyanarra a sorsra jutnak, mint eltűnt társuk. A rendezést Angus MacLane vállalta, a producer Gayln Susman lesz. Kisfilmmel bővül a Szörny Egyetem univerzuma is Kelsey Mann dirigálásában, amely úgy tűnik a Party Central címet kapja a keresztségben és a történetben Mike és Sulley visszatérnek a Szörny Egyetemre, ahol megpróbálják összehozni minden idők legdurvább partiját. A bemutatkozása a The Good Dinosaur premiere (2014. május 30) várható a mozikban, jövőre. Jól hangzik mindkettő, ugye?

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.