Hirdetés

Szörny Rt. 2 - A hivatalos sztori

|

A Pixar nyilvánosságra hozta a második Szörny Rt. nem meglepő történetét, hiszen nem folytatást kaptunk lényegében, hanem egy előzményt Monsters University néven.

Hirdetés

A Monsters University kitűzött premiere 2012. június 21, a szkriptben foglaltak pedig azt taglalják, hogy Mike Wazowski és P. Sullivan nem mindig voltak olyan nagy puszipajtások, mint ahogyan azt az alapfilmben megtapasztalhattuk. Az előzmény bemutatja nekünk azon időket, mikor ki nem állhatták egymást, egészen addig, amíg már elválaszthatatlanok nem lettek. Ám sok mindenen keresztül ment két hősünk a beteljesedésig, így bonyolult barátságuk kialakulása egy egész estés filmet is képes megtölteni mosollyal, eredetiséggel. A Monsters University-t egyébként 3D-ben szeretné harcba küldeni a Pixar és jelenlegi dátumával több ellenfele is akad a naptárban: Madagaszkár 3, Prometheus, Jack the Giant Killer, Abraham Lincoln: Vampire Hunter, Star Trek 2. Reméljük megállja a helyét...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.