Hirdetés

Szörny Rt. 2 - Inkább előzmény lesz?

|

Bár a hamarosan elhangzottakat feltétlenül pletykaként kezeljük, nagyon úgy tűnik, hogy a Szörny Rt. második része nem egy folytatást, hanem egy előzményt jelent a stúdió számára.

Hirdetés

A Disney Centra Plaza ugyanis az idei film katalógusában megjelenítette a Szörny Rt. 2-őt is, ahol véletlenül, avagy direkt mellékelték a mese történetét is: "Abban az időben járunk, mikor még Mike Wazowski nem volt elsőszámú komikus, mielőtt James P. Sullivan nem volt a legsikeresebb rémlény, még mielőtt csatlakoztak volna az MI-hez. Valójában egészen az iskolás évekig visszanyúlik a történet, ahonnét mint riválisok indulnak ki, ám végül barátok lesznek." Érdekes feltevés, és meg kell, hogy mondjam, sokkal ötletesebb, mint egy silány folytatás lehetősége, hiszen az elsőt rendkívül jól lezárták. Akárhogyis, a Szörny Rt. második része 2012. november másodikára várható, Pete Docter rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.