Hirdetés

Szörny Rt. 3 - az első rész rendezője beszélt a folytatás lehetőségéről

|

Ismét hallatott magáról a Szörny Rt. folytatása, amelyről most az első rész rendezője beszélt.

Hirdetés

Tavaly két eredeti filmmel érkezett a Pixar, a Dínó tesóval és az Agymanókkal, melyek közül az utóbbi hatalmas siker volt, el is nyerte a Legjobb Animációs film Oscar-díjat. Ám annak ellenére, hogy a Pixar új ötletei legtöbbször sikeresek, a rajongók alig várják, hogy folytatások készüljenek az igazán szeretett alkotásokhoz is. Az egyik ilyen film a Szörny Rt., amelynek még mindig megvan az esélye, hogy valamikor elkészüljön az a bizonyos folytatás hozzá. Erről beszélt a Szörny Rt. rendezője, Pete Docter nemrég az Entertainment Weekly-nek:

Hirdetés

Soha ne mondd, hogy soha, hiszen ki tudja, mit hoz a jövő? Szándékosan készítettük el 2. résznek a Szörny Egyetemet mint előzményt, mert nem szerettünk volna még válaszolni néhány olyan kérdésre, hogy mi történt Boo-val, hogy miként nőtt fel, és hasonló dolgok. Ahhoz, hogy ezekre választ adhassunk, egy igazán meggyőző és átgondolt történet kell, ami megfelel egy igazi folytatásnak.

Vagyis nem valószínű, hogy a következő néhány évben elkészül. De nem is baj, ha nem kapkodják el, az sosem vezet jóra. És ha figyelembe vesszük, hogy jelenleg három folytatás is fejlesztés alatt áll a stúdiónál (a Hihetetlen család 2 (ami 2018-ban érkezik), a Toy Story 4 (amely 2019-ben jön), és a Verdák 3), akkor máris enyhülhet a szívünk. 

A Szörny Rt. máig az egyik legkedveltebb Pixar film, mely anno 2001-ben nagy bevételi és kritikai sikereket ért el. Jelenleg 96 százalékon áll az összesített kritikákat véve a Rotten Tomatoes oldalon, és világszinten 543 millió dollár bevételt generált. A Szörny Egyetem viszont már nem volt akkora siker kritikailag, ám így is sikerült összekaparnia több mint 744 millió dollárt világszerte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.