Hirdetés

Szörny Rt. - Hamarosan 3D-ben újra a mozikban!

|

A Pixar kiadta a 2001-ben megjelent Szörny Rt. 3D-s poszterét, melyen az egyik főszereplő próbálja éppen eldönteni, hogy egyetlen szemével a 3D-s szemüveg melyik részébe nézzen. Na, kitaláltátok ki ő?

Hirdetés

A Billy Crystal hangján megszólaló Mike Wazowski a 2001-es Szörny Rt.-ben hozta a minőségi szintet, a háromdimenziós változat pedig csak rátehet minderre egy lapáttal. A Szörny Rt. 3D-s változata ugyanis november másodikától újra mozikba kerül a tengerentúlon, ám a hazai dátumról még nincsenek adatok. A Pete Docter-David Silverman-Lee Unkrich trió dirigálta a filmet, míg a forgatókönyvet Andrew Stanton és Daniel Gerson szerezte. A szinkronhangok terén sem lehet panaszunk, hiszen olyan színészek adták hangjukat a Szörny Rt.-hez, mint John Goodman, Billy Crystal és Steve Buscemi. A folytatásban a 3D-s posztert tekinthetitek meg, amint kiderül a magyar újrakiadás dátuma, jelentkezünk.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.