Hirdetés

Sztárokkal tarkított Három muskétás-filmek érkezhetnek

|

Többek között Eva Green, Vincent Cassel és Oliver Jackson-Cohen is szerepet kap a feldolgozásokban.

Hirdetés

Valószínűleg Alexandre Dumas sem gondolta volna, amikor megírta A három testőrt, hogy mennyi filmnek és sorozatnak ad történeti alapanyagot. Az utóbbi évtizedekben azonban számtalan mozifilm, tévéfilm és sorozat készült Athos, Porthos, Aramis és D'Artagnan küzdelmeiről, ezzel világszerte ismertté téve a franciák egyik legizgalmasabb kosztümös kalandját. 

Hirdetés

Az Empire értesülései szerint két filmfeldolgozás is tervben van Dumas regényéből, melyeket Martin Bourboulon (Apu vagy anyu?, Eiffel) rendez majd Matthieu Delaporte és Alexandre de la Patellière forgatókönyvírói közreműködésével. Már az önmagában meglepetés, hogy rögtön két filmmel számolhatunk - várhatóan az egyik D'Artagnanról (The Three Musketeers - D'Artagnan), a másik pedig Miladyről fog szólni (The Three Musketeers - Milady) -, de ami talán még ennél is nagyobb hír, hogy Eva Green, Vincent Cassel és Oliver Jackson-Cohen is szerepet kapnak. A színészek sorát erősíti még Francois Civil, Vicky Krieps, Pio Marmaï, Duris, Louis Garrel és Lyna Khoudri.

További részletekről egyelőre nincs információ, várhatólag az elkövetkezendő hetekben tudhatunk meg még többet a projektekről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.