Hirdetés

Sztárparádét ígér Ron Howard következő, igaz történeten alapuló drámája

|

A thai barlangi mentőakciót dolgozza majd fel.

Hirdetés

Hamarosan új filmmel jelentkezik Ron Howard, méghozzá nem is akármilyennel: a 2018-ban zajló thaiföldi barlangi mentőakció áll majd a történet középpontjában, amikor is 12 fiú és a fociedzőjük a hirtelen jött esőzések következtében egy thai barlangrendszerben rekedt, mivel a felgyülemlett víz elzárta a kifelé vezető útjukat. Összesen 18 napot töltöttek egy üregben, míg végül épségben kijutottak.  

Hirdetés

Ehhez a projekthez csatlakozott nemrég jó pár név, köztük három igazi nagyágyú is: a Deadline ugyanis megtudta, hogy a főszerepben Viggo Mortensen, Colin Farrell és Joel Edgerton tűnnek majd fel. Mortensen Richard Stantont, a Barlangi Mentőegyesület és a Brit Barlangi Mentőszolgálat munkatársát alakítja majd, Farrell lesz John Volanthen, egy tapasztalt barlangi búvár, aki barlangok feltárásában és víz alatti mentésekben jártas, míg Edgerton az ausztrál Dr. Richard Harrist formálja meg, aki több mint 30 éves barlangi búvár-tapasztalattal is rendelkezik, a mentésben mutatott bátorságáért és segítségéért pedig hazájában komoly elismerésben is részesült.

A film forgatása még ebben a hónapban megkezdődik Ausztráliában és Thaiföldön, további szerepekben pedig feltűnik Tom Bateman (Halál a Níluson), Paul Gleeson (Az őrület határán), Lewis Fitz-Gerald (Pitch Black - 22 évente sötétség), Teeradon "James" Supapunpinyo, Weir Sukollawat, Thiraphat Sajakul (The Serpent), Sahajak Boonthanakit (The Serpent), Vithaya Pansringarm (Csak Isten bocsáthat meg), és Nophand Boonyai (Csak Isten bocsáthat meg).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.