Hirdetés

Sztárparádéval készül Az igazság ára rendezőjének új filmje

|

A Tin Soldierben Jamie Foxx, Robert de Niro, illetve Scott Eastwood is szerepelnek.

Hirdetés

Brad Furman, Az igazság ára című film direktora még nem tudja, hogy ki fogja forgalmazni a következő akciófilmjét, a Tin Soldiert, de nem aggódunk amiatt, hogy Cannes-ban valamelyik stúdió ne csapna le a projektre. A film forgatási munkálatai a következő héten kezdődnek Görögországban, és első körben olyan neveket jelentettek be a projekt égisze alatt, mint Jamie Foxx, Robert de Niro, Scott Eastwood, illetve John Leguizamo.

Hirdetés

A Tin Soldierben Jamie Foxx alakítja majd a Bokushi nevű kvázi szektavezért, aki veterán katonákból épít ki maga köré egy szektát. A kormányzat aggódva figyeli, ahogy Bokushi csoportja egyre csak nő, és egyre több fegyvert halmoz fel, ezért a katonai hírszerzés ügynöke, Emmanuel Ashburn (Robert de Niro) megbízza Nash Cavanaugh-t (Scott Eastwood), hogy vessen véget Bokushi ámokfutásának. Cavanaugh-t azonban nemcsak a megbízásért járó jutalom, hanem a bosszú is motiválja, mivel korábban Bokushi szektájába tartozott, a vezető pedig mindent elvett tőle, beleértve élete szerelmét is.

Furman a rendezés mellett társírója is a projektnek Jess Fuersttel egyetemben. Elmondása szerint ez egy ambiciózus, fontos és mélyen személyes projekt lesz a részéről, úgyhogy minden bizonnyal sokkal árnyaltabb lesz a végső cselekmény, mint amilyennek első blikkre tűnik a szinopszis alapján.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.